targanine_logo.png

 GIE Targanine Presentation.pdf Presentation Slide Show.pdf

  


ARGANIUM® -SERUM DE BEUTÉ | SERTIFIOITUA LUONNONKOSMETIIKKAA

Sertifioitu Arganium® -Serum de beuté 100% naturel on luontaiseen ihonhoitoon tarkoitettu arganpuun pähkinöistä kylmäpuristettu aito 100% öljy ilman lisäaineita tai lisättyä vettä, hajusteeton. Tuote on luonnonmukaisesti ja eettisesti tuotettu luomutuote.

Öljy on tuotettu naisten vuonna 2003 perustamassa Targanine-osuuskunnassa. Professori Zoubida Charrouf'in johtamana tuotekehitystä on tehty laboratoriotutkimuksin Rabatin yliopistossa. Tuotteessa yhdistyy perinteinen osaaminen ja moderni kylmäuuttotekniikka, mikä takaa öljyn korkean laadun. Mm. kylmäuuttotekniikalla tuotetussa öljyssä on korkea ravinnepitoisuus ja alhaisemman lämpötilan ansiosta valmistuksessa on estetty haitallisten peroksidien muodostuminen.

Reilun kaupan tavoin tuotteidemme valmistuksessa on sitouduttu paikallisen hyvinvoinnin lisäämiseen mm. varmistamalla naisille kunnollinen korvaus työstään, tarjoamalla lukutaito-opetusta ja lastenhoitoa sekä osallistumalla arganmetsän suojeluun aavikoitumista vastaan. Voit tutustua lisää Targaninen osuuskuntatoimintaan oheisista linkeistä, uutisista ja videoleikkeistä

Olemme Targanine-osuuskunnan yhteistyökumppani ja omaamme yksinoikeuden tuotteiden maahantuontiin. Targanine-logosta tunnistat tuotteen alkuperän.

TUOTANNON NELJÄ PÄÄMÄÄRÄÄ:

ecocert.jpg

       1. Parantaa ja varmentaa öljyn laatu.

       2. Varmistaa kunnolliset työolosuhteet ja palkat.

       3. Edistää kestävää kehitystä.certi3.jpg

       4. Suojella ympäristöä uudelleen metsittämällä arganpuita.

SERTIFIKAATIT TAKAAVAT:

  • Tuotteen laatu varmistetaan optimaalisella uuttamisprosessilla
  • Tuetaan tieteellisin tutkimuksin alueen yliopiston alsffa.jpgRabat-tiedekunnassa
  • Reilua kauppaa
  • Arganpuun säilyttäminen uudelleen istuttamalla osuuskuntien arganmetsää
  • Tuote 100 % luonnollinen, maatalouden Biologique (varmennettava Ecocert)

OMINAISUUDET

Kosmetiikka. Arganöljy on kosmetiikassa käytetty harvinainen ja arvokas aineosa, jota on hienoissa voiteissa vain pieniä määriä. Puhdas arganöljy on luokiteltu maailman hienoimmaksi ja ainutlaatuisimmaksi öljyksi.

Ihonhoito. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että öljyn korkea pitoisuus tyydyttymättömiä rasvahappoja antaa kosteutta, ravitsee ja suojaa ihoa. Hoitoöljy auttaa iho-ongelmiin kuten kuiva iho, atooppinen ihottuma, akne, psoriasis, rohtumat ja rypyt. 

Kauneus. Runsaasti antioksidantteja ja E-vitamiinia sisältävä öljy palauttaa ihon kimmoisuuden ja edistää solujen elintoimintoja sekä vähentää ryppyjä. Päivittäinen käyttö vähentää ihon puutteita ja torjuu ikääntymistä.

Luonnollisuus. Tuotteemme tarjoaa parhaan mahdollisen koostumuksen arganöljyä luonnollisessa muodossa ilman lisäaineita tai hajusteita. Valmistuksessa ei ole käytetty vettä, mikä takaa öljylle hyvän säilyvyyden. Pitemmälle jalostetuissa tuotteissamme ei ole öljylle tyypillistä voimakasta ominaishajua.

KÄYTTÖ

Tuotteemme soveltuu ihonhoitoon suoraan sellaisenaan, mikä antaa parhaan lopputuloksen ihollesi. Korkealle jalostettu öljyn hienojakoinen koostumus imeytyy hyvin jättämättä rasvaista ihon kiiltoa. Ei tarvitse pestä pois. Annostele öljy ensin kämmenelle ja levitä iholle.

Hienojakoista seerumia voidaan käyttää myös hiuksiin - se ravitsee, kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia sisältä päin. Levitä muutama tippa öljyä kosteisiin hiuksiin. Auttaa samalla kutiavaan ja hilseilevään päänahkaan.

Kotimaassaan Marokossa öljy on tunnettu myös monista sen lääkinnällisistä ominaisuuksista kuten vesirokon, palovammojen ja reumatismin hoidossa. Hiero öljyä suoraan ärtyneelle ihoalueelle. Erinomainen apu auringon polttamalle iholle! Katso asiakaspalautteemme.

Säilytys huoneenlämmössä. 'Parasta ennen' -päiväys on merkitty pakkauksiin.